Man kan ju undra.

Känns som en dålig dag idag. Varför vet jag inte, för att jag mår bra och är skitglad. Men who knows, alltid nåt som kan gå fel hah? :)


Sitter tsm med NattaLoo och Lollo och vi arbetar med våra olika hotell. Dom sitter och hittar på personer som ska vara deras hotells Storytellning, men min ska va om mig själv höhöööö ;)


Idag kommer Chino ner med lite kläder till mig, sen så ska jag hem to plugging! Och umgås med Mikaela. Och nörda Craaaaash!

Hahahah Mikaela och jag fick för mkt friskt syre igår. Såååååå jävla knasiga vi är HAHA! Men jag vill nog inte ens nämna nåt, ingen är på samma nivå som oss och kan förstå oss hoho ;)


Jag idag & Godnatt.

Neee. Nu orkar jag inte med livet mer för idag :)
Loggar ut från datorn och isolerar mig. Vi hörs imorn.
Men Mikaela, du har v.i.p och måste smsa mig när du har tid.


Dags att vara duktig!


Skolan.

Jag hade bara matte sen. Och det gick lite sådär. För jag suger på det också :) Fattar inte varför vissa saker kan vara så jävla svåra. Det gör bara livet jobbigarE?


Men sen efter matten så hade vi ingenting, så var ledig efter kl 1. MEn tog iaf 14:25 bussen hem och mötte en kompis jag inte sätt på länge. Han blir hela 19 år imorn, så om jag är tillräckligt pigg får han en sång annars bara ett grattis. MEn aaaallt duger!

Sen när jag kom hem till Malmköping så mötte Mikaela mig, och sen satt vi och pratade en timme i kyyylan sen pallade vi tjiden inte längre så vi hoppa hemmåt :) Hon är sötsötsöt och hon har namnsdag idag.♥


Men nu ska jag uppdatera min BILDDAGBOK. För nu är jag fjortis igen, som hon den där nyblivna fjortisen med upptryckta tuttar. LOL :)

Oliver. NattaLoo. Betty. Och andra. Tack för allt ni gör i skolan,
får mig att tänka bort saker utan att ni inte ens vet om det.
Vänner, så jävla fina vänner. Gå inte.

HAHAHAHA äär jag rolig, eller är jag ROLIG? :')


Dadaaam!

Jag hatar projekt och företagande. Suger kuk och äcklig kuk.


Uuuuuuuuuh detta gör mig på dåligt humöööör =<

ska gå och dö nu. puss :)



it's getting heavy on my shoulders, but i stands out cuz i'm a soldier.

Jag sitter i skolan nu, och allting känns precis som vanligt. Men idag är det faktiskt okej med det, dagen har varit lättsam, och rolig. I like that!


Gårdagen då, bestod mest av en hemmåtresa. Vi klev upp på morgonen, och fick jäääättebråttom. Fixade allt och sedan åkte in till stan. Juuustus kom in till oss. Vi satt och myste med glass :* Chillade runt och sånt. Och sedan var vi tvungna att gå på tåget :( 

Sen hade mikaela sina dansuppvisningar på tåget, sjöng och va allmänt flummig ;) Man kan nog inte ha en bättre resa än med henne! <3


Sen när jag kom hem slocknade jag. Soooov som en stock! Senare på kvällen så ringde Justus. Guuuuud så vi pratade. Hundra tusen frågor och sånt :) hhah.  Sen sov jag iiigen, och fyfan va mys det var måste jag säga.


It's gettin better.


this is how we do it

vi har varit säääämst på kort, men nu är det såhär
Antar att vi får ligga i imorn ;)














Stockholms-dag nr.2

Vi fick lite bråttom till stan förut, därför jag inte skrev. Sen har vi varit uppdagna sen dess!


Vi åkte in och mötte Mikaelas pappa först, mikaela fick lite saker hon glömt hemma. Och sen stog vi och pratade lite, och fick reda på exakt vart mikaela bott, haft pojkvän och vart hon blev till på en karta ;) HAHA! och sen bjöd han på fiiika! :) Så vi chillade där en stuund och sedan åkte vi iväg in till stan! Kollade runt lite och testade skor, leta efter stickade långa koftor, och sånt där. Fast vi fick inte med oss mkt hem endå. Hårfärg till mikaela och leggins till moi! Sen stötte vi på hennes pappa och mamma iiiigen :D Hälsade lite sen skildes vi åt.

Sen fick vi massor med bråååååttom hem. Lagade mat, fixa oss och bytte om på 1 timme. Daaamn!

Sen åkte mikaela iväg och jag också. Mötte upp Justus, och vi chillade runt överallt :) Följde med hem till honom och fick hälsa på ngn gubbe :) Sen så gitta vi uppåt för en massa trappor och dörrar och sen vidare in till hans rum. Skitmysigt rum, massor med kepsar på väggarna, största sängen och feta tv:n. Vi satt och pratade en stund och sedan satte vi på en film. Vad den handlade om, har jag ingen aning om. Ena sekunden spelade dom ishockey, nästa så låg det ett monster på vägen och sen poff så dog oskyldiga människor. Jag ska inte titta på döds-filmer, och inte filmer på engelska utan text, och inte heller utanglasögon. Då blir det sååå ;D

Efter det så fanns det inte så mkt att göra, så vi sprang ut to smokin. Han bor på värsta chilla stället massor med ungdomar och finns typ en massa saker där :) Vi satt där och nördade i mörkret (Y) Sen så fördrev vi tiden liiiite, sen så var Mikaela på hemfärd så jag och J gitta till stan och mötte henne så dom två kunde hälsa lite på varandra och sedan gittade jag och MikaGirl hem till stuna! Nu ska vi tjocka sönder oss med chips och läsk som vi köpt. Snacka skit och njuta av den sista ensamma kvällen. Sen är det back to real life.


Jag kan ju inte vara frisk...

What thöö fuck?! Jag är vaaaken! Men är fortfarande trött, men jag känner verkligen att jag inte kan sova.


Hoho. Men det gör inte så mkt, för att jag tänkte duscha och så innan jag och mikaela åker ner till stan, så då hinner jag utan stress iaf :)!

Men jag skriver mer om dagen läjtör, ska ta hand om lite som står framme sen igår och sedan hoppa in i duschen! =) Love.

Lookin' foe love.


Du har fått dina chanser gång på gång.
Jag har även fått mina.
Men allting kommer till ett stopp,
det är bara att acceptera det och gå vidare.
Hoppas att framtiden erbjuder någonting finare.



Det dröjer några timmar till.

Vi är dööööda. Mikaela har tittat på film och jag har pratat i telefon och packat upp. DET är socialt om nåt :)! Nu blir det läggdags. Ska ta och sooova för att imorn blir det nya "äventyr" (;

Imorn kan det komma upp lite bilder :) Hihi. Men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig. Godnatt ♥


In sollentuna!

Vi åkte 18:36. Och nu är vi framme. Skvallra inte för mina föräldrar, men vi åkte helt enkelt rätt men en omväg bara, utan mening..

Eller nu har vi varit hemma en stund, Mikaela har gjort mat. Jag säger ju att vi skulle klara oss ensamma :) Hemmafru, if u know what i meeeeean? HAHA!

 

Finns lite bilder och sånt också, men jag måste äta i lugn och ro först. Kisses :)


Packning nästa!

Nu måste jag skynda mig att packa och fixa mig!

I'm nervös!


Meeeeeen aaanyway, jallajalla nue ;)

Fredag 25/9





It's a new day!

Nu har jag precis kommit till skolan. Ska ha hotell-lektioner idag. Ska bli myys, för lollo har med sig fika till oss :*


Jag känner mig helt dööd. Sovit ca 3 timmar inatt. Men det va fan lätt värt det.
2 timmar. 7 minuter. 46 sekunder.


Ska kriga mig igenom dagen, och sedan försöka dra lite tidigare. Me and MikaGirl åker till Sollentuna! Stannar i sthlm hela helgen, shoppar, chillar och träffar folk. Har inte haft en riktig helg på länge, så jag ser fram emot detta. Det blir alltid bra, vi gör det alltid bra!





Imorn kmr inlägg nr.3

För jag måste verkligen sova nu :)
Eller aah, träffa Miiikaela först <3

Jag måste kliva upp vid 5, duscha, fixa mig, packa, and so on. Och bussen in till Nyköping går som vanligt kl. 07.00.

Men jag skriver imorgon så fort jag kommit till klassrummet och laddat datorn. Ska fixa lite andra småsaker också, kategorier, länkar, fixa designen.


Godnatt,


This is a new me.


Jag förflyttar mig från FoShoo.blogg.se och rockar här istället :) Designen får duga for the moment!


Ibland behövs det förändringar. Och ikväll känns som en sån. Jag är tonåring och det känns fan inte som att livet borde vara såhär längre. Jag saknar gamla impulssaker, få göra vad jag ville och bara göra det som va bäst för mig själv.

Och livet ska bli så igen. Jag tänker fan inte bli vuxen när jag är 17.
Jag tänker aaaldrig bli stor! 



Så nu börjar vi leva, skriva och minnas. Det blir bra, tro mig.





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0