And I don't know why he's stuck in my mind-


See i don’t understand how you’re number one.
When all I really wanted, was to have some fun.
When it was just a fling before, now, you’re the one.
Now im losing my head. See all i did was blink twice,
from my homie to my only.




Onödig dag, men behövdes i alla fall.

Idag har jag packat upp, tvättat alla kläder, städat rummet och fått in vissa grejer i garderoben igen. Haha tar sån tid för mig att tvätta. Vill verkligen inte blanda färger utan tvättar alla färger var för sig. Leopard i en hög, rött i en hög, svart och så vidare. Mami säger det går att vissa färger tvättas tillsammans men det vågar jag fan inte ha =< Såååå det tar tiiid och jag har fortfarande typ hälften kvar. Men så får det va :)

Annars har jag inte gjort så mkt idag. Började läsa den där "Om jag kunde drömma". Älskar den redan :)!



Men nu ska jag fan va datanörd. Leta upp ngn bra film/serie och sånt :) Aaaadioos!



Mikaela och jag ska skaffa barn!

Ooooh, nyss frågade jag Mikaela, i stundens hetta, om hon ville skaffa fiskar med mig. Och hon sa JA! Jag vet inte riktigt om hon är medveten om det.. Men det gör ingenting. Hon kommer tycka om dom när vi väl köper dom :) Undra vem vi ska ha dom hos först.. Och vad dom ska heta ;o Mikaela har redan en massa bebisar. Jag vill också ha en! Och då borde Mikaela skaffa en till på samma gång? (A)

Jag menar, vi va grymma med Johanna min förra fisk. Hon överlevde i flera år med våran utmärkta behandling. Hon lärde sig dansa, banta, hetsäta, sociala med andra fiskar och att andas utan syre. R.I.P Johanna. Och välkommna dom nya :)




Hej-let's-byta-ämne (:

Hhahaa. Allltsååå :) Mikaela och jag är väldigt duktiga på att byta ämnen tycker jag. :')
Vi kan prata om dramatiska/allvarliga saker, sen woho, och vi är på helt andra spår.






JAG VILL ÅKA TILL ESKILSTUNA

Känner mig på shopping humör. Känns som att jag inte fick med mig något jag skulle behöva.
Känns dumt att åka in till Etuna nu. Finns inte buss förrän halv 4? Hatar landet. :')



Älskar dig mamma ♥

Igår gick hemresan bra. Vi tog vårt pick och pack och åkte till midsommarkransen :) Baba hämtade upp oss och då vart det ett snabbt stopp på hans jobb med kaffe och varm choklad, och sedan raka vägen hem! :) Vi lämnade av Mikaela som skulle iväg med sin mami och papi och jag brummade med baba hem :)

Lämnade av mina väskor, bytte om och sen väntade på att Aylins pojkvän skulle komma så att vi kunde gå och handla gott till kvällen :) Det kändes inte så nödvändigt nu efteråt för att jag slocknade vid 8-9tiden. Vaknade upp lite då och då och märkte att jag hade somnat med kläder och låg i soffan. Orkade aldrig flytta på mig förrän typ 9 gången jag vaknade haha. Sov lite halvt som halvt. Vaknade av telefonen. Tillslut vaknade jag tidigt på morgonen av en skrikande lillasyster och hennes smällar i dörrarna och i trappen :)

Konstigt nog blev jag inte sur.. Jag har nog saknat henne ;)


Men kunde inte somna om så det va lika bra att gå upp :) Tittade först på en film Girl, posetive. en tjej som lever ett vanligt liv men sen visar det sig att hennes kompis som dött va hiv-positiv, och att hon troligen är smittad. Den va inte super bra men den va bra tidsfördriv :)

Sen så ringde storesyster och tyckte det behövdes städas. Eftersom både Aylin och Baba är borta så passade vi ¨på att underlätta det för mamma eftersom hon inte orkar göra nåt :) Det är fint nu, på nerevångingen i alla fall. Ska fortsätta imorn istället :) Och så gjorde jag lite frukost till oss, the, kaffe och frallor :)! Muums!


Nu väntas det en snabb dusch, påklädning och en liten promenad :)


Hahha fyyfan, jag kan fortfarande inte skratta åt vårat "Äggvik"-äventyr (:


Nuuu åkte vi hemåt :)

Japp. Nu är det sista dagen som består utav hemfärd. Skönt att komma hem till alla sakerna och familjen. Men så jävla tråkigt att lämna sthlm.


Vid tretiden ska jag och Mikaela vara där baba plockar upp oss. Så nu under dagen ska jag städa och packa :)


Fyfan vad skönt att komma hem och sooova i min egna säng :') Ska ta en riktig chillnänii dag, sen imorn får bli tvättdag och packa upp/städa dag haha :D


Två snyggingar med två andra snyggingar.





Det är väl en självklarhet? ;)





Last day

Hoho igår kväll va sååå mysig :) Åkte iväg som sagt. Det var awesome!♥


Sen på kvällen kom Mikaela och mötte mig nere vid porten i sockor haha så söött :) Hon tittade på film så jag joinade och hällde upp godis och dricka :) Vi mysade framför den, She's all that. Sen satt vi och halvsnackade lite och jag nördade framför datorn när knasen somnade :) Sen ringde en gammal vän till mig. Fyfan vilket värt samtal. 1-2 år sen? Shiiet!


Sen somnade jag jättesent. Men vaknade upp pigg och glad :) Men har ont i nacken och axlarna. Haft det i flera dagar nu? But im a solider and stands out :)

Mikaela gjorde fruuukost till mig också! Haha.

Mikaela: Vad tänker du på?
Jag: Att jag vill ha en annan frukost..
M: Jaa jag också :)
J: Jag menade inte så.. (a)
M: *kniper ihop ögonen och försöker få bort bilden i huvudet*


Och nu är Mikaela bäng eller nåt :) Hon berättar en saga om PowerPuffPinglorna, rödluvan och de tre björnarna eller va dom heter. Tycker synd om hennes framtida barn. De kommer antaglingen få höra likadana historier. De röker gräs, heroinsprutor och är bimbos.

Ett litet uttag :)
- Rödluvan.. Rödluvan.. Rödluvan..
- Det låter som att det kommer en hel armé!
- Neej.. det var bara mitt eko..!




Dagarna rinner iväg..

Känns knas. Redan gått så många dagar på lovet och nu är dt typ hälften kvar?
Får ta vara på tiden :) Sen är jag och Mikaela back to Malmköping med bussar som går typ 4 ggr om dagen och en massa skog..


Sooo anyway; IGår skrev jag aldrig. Men jag hade helt enkelt inte tid. Som Mikaela skrev, vi är duktiga på att inte ha tid ibland. Men nu måste jag iaf skriva ner så jag inte glömmer my stuff ;D


Igår så klev jag i alla fall upp och duschade och sånt men orkade inte fixa mig faktiskt. Sen åkte jag iväg till stan och mötte J :) Vi bytte direkt och åkte till Farsta så jag fick se hans hooood. hahah eller inte. Jag höll sällskap till tandläkaren :) Men det va mys och gick snabbt och då gick vi och kollade lite på kläder. Eller jag gjorde och han följde efter? Alltid så med killar, förstår inte riktigt varför?

Efter vart där en snabbis så åkte vi mot stan och jag ringde och väckte mikaela. Hon vaknade och började fixa sig iordning för att sedan möta mig nere på stan :)! Under tiden så gick jag och Justus en sväng på stan och snacka julklappar hihi. Fyfan det är snart jul :) Jag ska fan göra en riktig jul i år. Jag är så trött på att inte fira det :)

Vi köpte kaffe och gick och satte oss och myste i mörkret. Men efter en stund så kom Mikaela in till stan och då vart det byebye J och helloo MikaGirl :D Vi tog lite kvällsshopping och pratade en massa. Fick med mig ett par ursöta tummvantar! (: Testade mjukisdressar och tittade på folk haha. Sen stängde allt och vi vart lite hej-kom-och-hjälp-oss. hahahah fyyfan va flumm :)

Mikaela: Allstå dom va typ lite outsiders ifrån klassen..
Jag: Jaa alltså det är ju så i den åldern. Jag tillhörde the outsiders.. *fortsätter prata om annat fort*
M: *lyssnar/tänker* Men hahahahaahaha!

Randomsnubbe: Ursäkta, har någon utav er en cigg att bjuda på?
Jag: *skakar på huvudet med sur min*
Mikaela: JAAA :D *räcker fram*
R: Hah tack så mkt..
M: TACK :D
R: *tittar bara och går*


Ouuuuf fattar inte hur vi klarar av varandra..


Kvällen bestod av chips, försöka lära Mikaela att spela poker och sen ge upp och spela finns i sjön istället :) Hahahah. Det va gaaalet länge sen! Men vi gör allt roligt :)
Sen bestämde jag mig för att bygga korthus. Jag hade ett sånt jävla tålamod och Mikaela flippade för ingenting :D hahaha. Vi är knas bby :) Sen vart det Andra Avenyn men det segade så mkt och Mikaela hade inget tålamod för det heller så hon sov istället :)


Occccch idag så vaknade jag och Mikaela tidigt. Vi skulle iväg och träffa hennes farmor och lillebror :) Vi åt mat och pratade och sedan vart det typ hemfärd igen haha :) Då tog jag och Mikaela en runda på stan och kollade efter kläder. Det är lite kaos just nu men vi löser det innan så det är nemas problemas :) Mikaela köpte med sig hårfärg och hon har precis färgat det nu :) Det ser fint uuut ! :D
Under tiden hon färgade så tog jag en tripp till affären och köpte gott :) Frukost och lite till kvällen hihi. Myyyspyyyys :)


Ikväll ska jag även åka och träffa J i någon timme. Har inte setts idag och saknar honom faktiskt :) Kommer kännas sjukt när jag åker hem igen. Ingen aning om när nästa gång vi träffas blir.. En vecka? Två? Tre?! Längre..?
Men jag får ta vara på tiden där med. Sen blir det tillbaks till telefonsamtalen haha ;p

Bästa vänner i sötaste vantarna :)




Höstpromenad?

Vädret är inte direkt det vackraste. Grått på himlen och fula färgen på marken. Bött. Typ så.

Men frågade Mikaela om inte vi kunde ta en promenad. Hon har precis duschat så hoppas på ett ja :) Ska ta med mig kameran isf och ta lite höstbilder :) Då blir det mer mys.



Måndag!

Ja så är det :) Gårdagen blev inte som tänkt, men det löste sig endå. Fan vilken team jag och Mikaela är?! Ooootroligt!


Igår fick jag i alla fall träffa sötaste! Tog en kaffe, träffade hans kompis. Drog hem till honom och hade det galet mysigt :) Sen vart det kaos och jag sprang hem. Det fixade sig och senare på kvällen mötte jag som nästan var död upp Mikaela som var och hälsade på sin syster :) Men hon hade trevligt i alla fall vilket är nice!

Vi kilade till affären och såg ut som ett gift par som handlar som vanligt (y) Sen drog vi hem och packade upp, fixade oss och åkte iväg :) Träffade Bby och såg på en film. Knasig med mysigt :) !

Hhahaha sen vart det KAOS igen! Jag satte mig på ett tåg mot Mikaela. Och vad händer då? Jo Mikaela smsar nåt i stil med "jag är på ett tåg på väg mot tc, hoppa av på en station och byt till min. Kan inte smsa mer min mobil dör" Och det gjorde den! Jag fattade noll och hoppade av på första bästa station. Satt och funderade på vilket spår hennes tåg skulle gå ifrån, eftesom det inte stog någonstans.. Jag fick väl lite halft panik och typ dog tills det plingade och jag stod på rätt spår hela tiden! Hoho!

Sen kom nästa problem.. Vilken vagn är Mikaela i? Jag orkade inte ha panik mer så jag ställde mig helt stilla. Och vet ni vad? Dörren som stannade precis framför mig hade Mikaela i rutan! :D Snaaacka om fullträff! Hahah. Sen berättade Mikaela lite om sin kväll, väldigt humoristisk och jag fick upp en massa roliga bilder i huvudet ;)


Hahhaha. Men sen bestod resten av kvällen av chips. Supergott och supertrött ;)  Sen gick jag och bäddade sängen och jag och Mikaela har sovit jättegott :) ♥


På stan med Justus.

Nu ska jag iväg och få mitt morgonkaffe. Woho (:
Får även världens sötaste kille som sällskap.



Ska ta och väcka bästa vän och göra upp planerna inför dagen innan jag åker.


Ha en bra dag :)

It's a new day baby :)







Ojojoj vilken dag...

Hahahah skrev det här igår kväll men jag hann däcka innan jag publicerade det x)

Kan säga såhär. Det blir alltid nåt knas varje gång jag och Mikaela har planerat något, och i slutet av dagen är allting så långt borta från planerna som möjligt.

Som idag;

Planerat:
Åka buss/pendel via Flen, Gnesta, Södertälje, Sollentuna. Vara i Sthlm runt 4 tiden och packa upp, fixa oss och handla och chilla. Och även hälsa på varsina pojkar. Sedan en lugn hemmakväll.

Men det blev:
Åka buss till Flen. Vänta en timme på Mikaelas kompis. För att vi sedan trodde att vi bara behövde vänta i 2 timmar. Sen kom han, vi fikade, gick runt och racade runt med bilen. Vart rastlösa, gjorde samma sak igen. Vart ännu mer rastlösa och åkte för att tanka bilen för att sedan åka till Katrineholm och fördriva tiden. Där fikade vi. Gick runt. Och körde bil. Efter ett tag var det dags att åka tillbaka, och det gjorde vi. Men blev fast igen. Haha. Så hemma hos hennes vän Artan chillade vi mest bara, satt på vinden tsm med hans bror och kompis. Sen vart dt äntligen dags för att ta bilen och åååka! Intressanta samtalsämnen och mycket skratt :) Lätt värt det ♥

När vi kom in till Sthlm vart det att ta pendeln ut till Stuna! Fixade iordning oss och drack varma koppen haha! Sen efter en timme typ så var det dags att röra sig mot pendeln igen och åka iväg. På tåget satt min Justus och några utav hans kompisar och när vi kom fram vart det att gå till en fest. Mikaela led mest, hon var den enda blondinen.. Vilket resulterade till en massa frågor och blickar ifrån resten som alla bestod av andra ursprung haha! Fast jag och Mikaela är lika mycket svenskar faktiskt hihi :)

Efter ett tag vart det lite tröttsamt och kändes som en hemresa skulle sitta fint. Baby åkte med oss och fortsatte åka efter att vi hoppat av i Stuna. Mikaela sover sött som en bebis här bredvid mig och har gjort dt i några timmar nu. Dags för mig också känns det som! Men under tiden har jag bara kollat facebook, skrivit här och läst igenom andra bloggar och justusbaby ringde och höll mig sällskap. Ska träffas i stan imornbitti för att köpa morgonkaffe och träffas en stund :)


Sen ska även jag och Mikaela hem till hennes syster som fyller år :) Får skriva mer om det senare eftersom jag inte vet vad som kommer att hända där en så inte så lätt att skriva upp ;) Men det ska i alla fall bli mys :D♥

Lite bilder ifrån idag:










SKA VARA BÄTTRE PÅ ATT TA BILDER IDAG :D


Lataste dagen hihi

Ooh va skööönt jag fick komma hem tidigt idag :D Eller aah tidigt och tidigt. Men tidigt för mig iaf ;)


Har bara latat mig sen jag kom hem. Träffade min bästaste bästavän och tittat på Idol med mami.

(Y)

Nu är det time to ta en promenad och prata i telefon. Fixa lite saker till mig och Mikaela. Sen packa och sova. Upp tidigt, duscha och hämta saker till Mikaela och sen åka tidig buss till Flen för att möta upp henne och Artan. Sen hajdo landet och heeeellu sthlm :)!


Det räcker med en gnista, ett bloss.
Dom skulle vilja vara som oss.



Star Wars & sista skoldagen (:

Oj vadj ag är sämst på att blogga :) Verkar tyvärr som att det går lika illa för Mikaela? :O


Men vi ordnar dt. Vi är bra på sånt.


Igår såg jag på Star Wars för första gången. Det kan låta sjukt. Och det var det! Oliver och NattaLoo visade sig vara star wars-nördar. Lite synd att jag inte fick reda på det innan jag blev kompis med dom. Hihi. Men anyway, dom tyckte att det är sjukt att jag inte hade sätt på dom så dom ville ju såklart visa mig dom, och jag ville ju också verkligen se dom... Hhaha nej men ärligt, jag ville. Dock va det fan svårt att fatta allting. Och då gör jag om det lite, för att det ska bli lättare. Döpte om dom, Cannabis, Obie Trice, Kurden.. Misstolkade saker. Garvade åt fel saker och jämförde sakerna med barnfilmer som är lite roligare. Sen gjorde Oliver redbull med sin soda stream och bakade jättegoda chips :) Jag och NattaLoo moffaaaaade! MEn anyway, det va tokmys och efter alla 6 filmer kommer jag väl antagligen fatta allt och kanske tycka om dom. Who knows?

Efter det åkte jag hem. Mikaela kom och mötte mig och vi gick till vårat ställe och sedan pratade om dagen och morgondagen. Stockholmsresan är lite knasplanerad men det löser sig nog senare ikväll :) Antingen så åker vi in till sthlm samtidigt om baba kan skjutsa mig. Annars så åker vi upp på varsit håll och Mikaela får vänta på mig i 2 timmar i sthlm. Men det lööööööser sig :D


Efter det så drog jag hem och la fram kläder som jag vill ha med mig. Det ser bra ut och måste bara tillägga alla andra saker :)  Sen var det dags för Mammas pojkar och Inlåst. Vi är nööördar :') Och Mikaela hade gjort chokladmousse suuuupergott :D Sen satt vi och "aaw" och "naaw"-ade sönder oss till dom söta pojkarna som fick träffa deras maaamis! =) Sen vart det mera sthlm planerings, nu har Mikaela kommit igång. Jag började planera för typ en vecka sen och hon börjar 1 dag innan hahaha? Det är vi det :)


Nu sitter jag i skolan. Ska gå ner och äta :) Har inte gjort någonting hittills förutom att testa kläder :) Hittat en jättefin kavaj :):):) Ska hem och va snäll mot mamma och baba sen. För kavajen går på 1800 kr med en t-shirt till och sen ska jag köpa byxer och klackskor till. Dom kommer döda maj och säkert inte lägga lika mkt pengar till sthlm resan =<

Men anyway. Later babes! :)

OMG :)

Igår vart det skolan. Jag och Oliver fick för oss att köra typ tuuusen tävlingar för att se vem som är the real pro! Det gick grymt bra och jag vann 2 tävlingar :) Och han 4 eller 5... Lollo satt och spelade in en massa ska kolla om dom är normala så jag vet om jag kan lägga upp dom eller inte hawha :)


Efter skolan drog fick jag mina kläder. Äntligen. Vart en massa tjafs men life goes on. Lodade hemma hos Lollo framför GG. myyyws like alltid!


Sen åkte jag hem. Åt maaat och snacka med mami och babaaaaa. Sen kom Mikaela och vi tittade på DH och åt chokladmousse. Det vart supergott och vi hade asmysigt med en massa snack som ett extra plus.


Efter det ringe jag J, snackade lite Stockholm-planer och annat mys som alltid :)
Jag längtar ihjäl mig. 2 veckor sen vi träffades. Blir pirrig i magen av att ens tänka på det :) Awiie..



Godmorgon sweethearts :)

Jag är glaaaad (Y)


Träffade Mikaela igår, som vanligt ;) Sen efter det så drog jag hem och städade mitt rum och umgicks med min nya boxningskompis!

That's iiiit :)




Hemma hos lollo :)

Just nu sitter jag hemma hos Lollo tsm med henne NattaLoo och Betty. Vi chillar mest och jag väntar på min buss hem :) Det är myyyys!


Sen händer väl inget spec.. :) Ska hem och boxas! Baba har köpt en till boxnings grej så att jag kan boxas själv :D Typ en sån där gubbe man slår på :D! Jag är såååååå duktig!


Om Mikaela är hemma så blir det DH med henne ikväll annars så får mami ta hennes plats hah ;) ♥
Då måste vi se till att göra chokladmousse, känner att dt behövs idaaag! :)



Men nu ska jag och Lollo kolla på GG snart. Laaaater baaabes!



Godmorgon! :)

Wawa-wiiiiwa. Hotell nu och det är chillnäääni :)


Har fått mitt kaffe, bara pratat hittills och snart har jag lunch :)


Can't get any  better.

Hotellvecka igen!

Imorn är jag äntligen tillbaka till hotell :) Då blir det heldagar med sötnosarna!

Guuuuud vad roligt. Ska sitta och få Oliver att kvävas med mina snuskiga kommentarer (han kan inte andas och skrattar ihjäl sig om jag säger nåt som kan misstolkas, konsitigt nog överlever han alltid), få natta loo att flippa på mig för att jag är så tjejig och flumma framför spegeln tsm med lollo. Aaaaalltid lika kul :)

Oooooh mina habibis ♥



Men nu ska jag gå och vara knasig med syster och sedan väcka min bästa vän, ta en promenad och sen gå hem och sova :) Kyss och godnatt!

Mikagörl is in mtown

Miiikaela kom till malmköpng för ett tag sen :D Hoho det va mys och när hon sa att hon var här så skrev jag till henne "move your white ass outside" och då tyckte hon att jag var rolig, och jag vart glad för att hon för en gångs skull tyckte att jag va rolig :)!

Fast nu när jag tänker på det i efterhand kan det misstolkas.. Hm :O


Men vi gick ut och satte oss på våran bänk i 2 timmar! Gaaaalet! Men tiden går snabbt när man har roligt och vi lyckas alltid ha det haha :) Alltså. Vi har pratat om det förut, och vi har kommit på hur jääävla roligt det skulle om någon gick och spelade in oss en hel dag. Det skulle bli FETA komediserien och vi skulle garva ihjäl oss när vi tittade på det igen haha :D


Nu ska jag sätta mig och värma mig med en kopp thé. Sen ska jag möte upp Liia och sen bli det kanske sooola! Hoppashoppashoppas!


Aaaw mina shuttershades! Kommer ihåg när jag och Mikaela köpte dom här i sthlm i sommras :) Myys på den dagen!


Ouuuff :)

Hittat snyggaste kläderna. Kan studiebidraget komma snart? ;o


Lite nytt :)

Har suttit och kollar på kläder en stund nu.
Hittat lite söta basic stuff som jag vill köpa :) Miiwhi.


Godmorgon! :D

Uuuuh va jag somnade igår haha! Gaalet. Men sovit gott som fan och fina drömmar :)!



Ska faktiskt ta att fixa mig nu. Så kanske hittar på nåt att skriva sen? I hope...



Så tråkigt har jag :)

Haha, sitter här och har precis kollar körslaget med mamma :) Vi har tjockat oss med chips och cooola! Awiie :)



Nu har jag tråkigt igen. Sitter och kollar upp lite tider inför lördagen. Det blir knasdag haha som alltid :D Miikaelas vart värst ;o men det blir knas för att vi åker på en lördag, men det löser sig alltid med oss det vet ni :D HAHA!


Min resväg:
Malmköping - Sparreholm : 15:00-15:13
Vänta i Sparreholm: 32 minuter.
Sparreholm - Gnesta: 15:45-16:25
Gnesta - Södertälje: 16:45-17:13
Södertälje-Stockholm 17:17

Mikaelas resväg:
Bettna-Flen: 12:37-13:04
Vänta i Flen: 1 timme & 36 minuter.
Flen-Malmköping: 14:40-15:00
Sparreholm - Gnesta: 15:45-16:25
Gnesta - Södertälje: 16:45-17:13
Sparreholm - Gnesta: 15:45-16:25
Gnesta - Södertälje: 16:45-17:13
Södertälje-Stockholm 17:17


Hhaha huuuur ska vi lösa det häär? ;) Men vi är proffs på serious probleemaS!


Nu är jag freeesh igen :)

Fyfan. Somnade ju med kläder och smink igår kväll.

Och NU är jag äntligen klar med att fixa mig! Fastän det snart är sleeptime iiigen! HAHA fyfan va mupp :)

Men satt och platta håret, sminkade mig och valde kläder samtidigt som jag titta på Paris Hiltons British best friend. Hoho :)

Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska iaf umgås med Mamii, och hon vill titta på körslaget. Så jag ska strax gå och köpa lite gott och sedan umgås med henne så hon inte somnar :) Hon sover verkligen 24/7 nu förtiden. TRor att hon behöver lite sällskap :D Sååå i körslaget ska jag sitta och hejja på Rinkeby-folket :) WAWA-WIWA!


Påtal om Rinkeby så lääängtar jag ihjäl mig till Stockholm. Umgås med min bästa vän och hottiebaby :) Kan iiiinte bli bättre!




Motherfucker..

UUUUUUUUH jag har träningsvärk i min mage. Det göööör ooont! Kan inte resa/sätta mig normalt, och när jag hostar eller skrattar gör det också ont :( Ooooooohw.


Men ANYWAY! Vi fick sluta tidigare ifrån skolan igår, väldigt mkt tidigare haha :)

Så jag, alex, lollo och amanda tog en promenad upp till stan och lämnade av alex. Sen drog lollo jag och amandra hem till lollo och amandra gick för att hon skulle med bussen hem :) Så jag och Lollo satte igång och städade i hennes lägenhet. Typ bädda hennes säng och ta undan hennes klläder haha ;) Men vi hade det myyys (Y)
Efter det följde jag henne till bussen och när hon åkt hem var det dags för migg att möta up Linda! Det va tokmys och vi hade typ en månad med händelser att ta igen HAHA :)! Vi höll oss sysselsatta fram tills 8, med kaffe, hennes kompisar, gick fram och tillbaka och chillnäni på knasställen :) Men det va tokmysigt och det behövdes verkligen!


Sen åkte jag hemmåt och kröp ner i sängen och tittade på Dirty Dancing 2, såg dock inte klart hela för jag somnade såklart, typppsikt. Fast sen runt 12-tiden ringde justus och väckte mig och sedan smsade jag lite med lillsyrr och Mikaela tills jag somnade.


Aja, dags att fixa mig :)<3

Mikaela min konstnär :) ♥

Jag tror att Mikaela är rätt uttråkad. Hon är kreeeeativ! ;o
Men hon gjorde iaf en jättefin teckning med min "story" sa hon,
men hon känner mig mycket bättre än vad jag själv gör,
så jag antar att hennes syn stämmer helt :)

Hon är som min spegel, vill jag att hon ska hålla med så gör hon det,
vill jag att hon ska se fel så gör hon det.
Hon vet hur jag känner utan att ens behöva fråga :)





























Hahahha. Asssåååå

Gjorde olika test på idrotten förut. Och när vi skulle göra "hela sit-ups" så palla jag fan inte när det vart mer än 40 :D Hhaah så började veva med armarna på nåt crazy sätt och lollo spela in :)

Jag garvar ihjäl mig. HAHA!


Äntligen helg! :)

Fredag, skööönt som fan!

Dagen har gått bra, hade idrott först på morgonen, det va faktiskt roligt och jag dog typ :) Efter det hade jag svenska och skrev om kärlek, hoppas att det blev godkänt. Och sen hade jag lunch, satt och flummade och fick choklad till mat. Det kan INTE bli bättre :)

Nu har jag bara historia och datakunskap. Sen slutar jag, och då är det HELG :)



Idag ska jag träffa Linda efter skolan. Vi ska väl ta någon fika eller så och snacka och ta igen allt som har hänt på sistone :) Vi har inte setts på hundra år känns det som.. Knaaas, och måste bli ändring! :)

Resten av helgen spenderas hemma, vill ju åka bort hela nästa lov så känns bäst att umgås lite med familjen så dom inte säger nej till att åka iväg på lovet :)! Läääängtar ihjäl mig till lovet. Jag och Mikaela i solletuna. Shopping. Bio - new moon. Träffa Justusbaby. Allt kommer att bli perfekt :) ♥



To daY;

Joo, som sagt är jag irriterad. Det är inte så att det är det enda jag går och tänker på. Utan jag hoppades bara på att saker skulle lösa sig på bättre sätt. Men nu blir det inte så.


Annars så var både dagen och gårdagen helt okej! Igår efter skolan så åkte jag hem. Mikaela kom och mötte mig och vi hade some boytalk båda gångerna vi va ute! Jag gick och la mig tiiidigt! Sen idag har vi bara suttit och nördat i skolan. Ska hem snart, och då blir det en kopp thé och plugg (Y)

Sen ikväll ska jag och Mikaela titta på inlåst :) SÅKLART ♥

Who are you to say you love me?

Förstår inte hur man kan bete sig så dom du gör. Och varför du tar ut allt du känner på mig. Och hur du ens har mage att säga sådana ord till mig?

Jag kan förstå dig att du är arg. Det gör ont att förlora någon som man tror att man ska dela livet med. Men du borde väl ändå ha märkt att det inte skulle bli så? Jag tror att du förstod, bara att du har valt att ignorera allt.

Men jag kan inte säga att jag har gjort något fel. Eller att jag har skuldkänslor.

Nu menar jag inte att jag är en iskall person. Men enligt dig verkar det som att jag borde må dåligt över det som hänt. Du kanske vill att jag ska deppa, sitta ensam, må dåligt. Jag vet inte. Men jag tänker inte göra det. Jag hade den perioden under tiden då vi var tillsammans. Sorgligt nog. Och jag vägrar att fortsätta med det. Jag vet helt klart att vi är två personer som inte kan vara tillsammans. Vi är två personer som inte alls gillar varandra så mycket som vi hoppades på. Vi fick en kompis-relation. Då slutade allting fungera, tilliten, sexet, bråken. Jag tycker bara att det var skönt att jag fick reda på det i tid. Och inte spenderade mer tid på det där.


Det finns inget fel med att gå vidare. Oavsätt hur snabbt man gör det. Det jag gör nu känns rätt. Och varför skulle jag riskera att ta bort en sån fin sak? Jag har ingen jag borde rätta mig efter. Jag kör mitt race nu, det som känns rätt för mig. Jag vet vad jag vill ha.


Och du om någon vet vad kärlek betyder för mig. Vi hade inte det. Du vet mina värderingar, att det betyder mest. Jag kan offra allt och falla, när jag känner att något kan vara värt det. Jag ångrar mig aldrig. -fast jag kanske borde göra det.


För varje person man förlorar är man ett steg närmare den rätta.


Dagen börjar dååååligt!

I morse när jag vaknade så var det av att min mamma ringde. Hon låg i andra rummet och ville ringa och berätta att hon råkade sova för länge, och glömde att väcka mig. Då märkte jag också att jag hade glömt att ställa larm och att klockan var lite föööör mycket! Hade en halvtimme på mig att göra allt som annars tar 2 timmar. Ouuuff! Och när jag gick ner för att sminka mig, så slutar självklart lampan att fungera, så fick sminka mig i det iskalla badrummet och platta håret i mörkret. Sen vart det bråttom till bussen, men den var inte ens där? Det var någon som typ skulle köra buss för att lära sig så jag kom 20 minuter försent in till Nyköping och missade bussen till min skola, så jag fick GÅ!

Och sen har jag bara haft sugiga lektioner. Hade gjort intervju frågor till Dagge inför projektet, sen säger min lärare att jag inte kan intervjua honom. För att tydligen skulle Sandoval skriva om sig själv (?) och det är helt onödigt, man kan väl ändå ta den som är tungast?

Matten är csvår för jag fattar verkligen inte geometri eller hur det stavas :S när man ska räkna ut area och sån shiiet. MÖH! Och nu har jag historia till 11:20 och det suuuger, jag vill inte lära mig om gamla folk nu. Jag vill ha MAT!


Går hem tidigare ifrån skolan idag. Jag orkar verkligen inte :)


Just so u know;

Jag och Mikaela - desperata hemmafruar tooooonight!


One of those days

Lova mig trohet och evig respekt,
så ger jag dig allt jag har, plus allt som du ber om.



Hemma hos bästavän :)

Hiiihi, nu sitter jag hemma hos mikaela :) Åkte dit igår direkt efter skolan och fick se på valparna :) Sååå sööTA! Sen har vi typ suttit och försökt plugga men det gick inte så bra.. Ni vet ;) Vi gick ut en stund och garvade åt iiingenting som vanligt haha. Alltså, om någon skulle vara med under tiden vi har våra stunder skulle dom dööööö av garv. Men det går verkligen inte att förklara dom haha :D Haha sen satt vi och datanördade, laaaanaaade! ;D HAHA! Sen så fick vi ett liv och Mikaelas kompis Artan åkte förbi, åkte bil pratade och gick promenad. Det ända typ :) Sen gick vi hem, och sov, och försov oss hahaha :D

Skolan har gått bra igår och idag :) Fick ett starkt G på mitt matteprov och historia lektionens genomgång satte sig för en gångs skull i huvudet. Sköönt :) Och har jag tema SESAM hela dagen. Sex och samlevnad mellan kl 9-15. Skönt att en dag går bort till det.


Ska snart redovisa om massa saker. Hoppas att det går bra :)

Update:

 

 


Trust. Love.



"Fairytales and the fantasies.
When you hold tight,
it just feels so right.
And I get butterflies,
when I meet your eyes.
Cause when he kissed me I got infected."




Awiiiie :)

Toookmysig dag! Jag och mami åkte in till stan och det va assöt busschauför :) Vi satt och spanade hoho (a) Sen kom vi in till etown och letade efter ett par skor, hittade assöta uggs så köpte dom direkt :D hahaha, fast jag hade sett fel på priset när jag sa det till mamma, så morsan först när jag sa dom sa bara "aaah okeej :D" sen kom vi till kassan och så köpte i spray också sen säger hon i kassan : "AAah det blir 750 kr.." mooorsan fick flipp på mig men det ordnade sig sen för hon vart happy över att jag inte kommer att kriga med klackar heela vintern. Och Mikaela ska få sina på tisdag troligen så då kan vi gå runt och mysa tsm :) Sen letade vi i hundra år efter ngn snygg jacka till henne, men hon är sååå kräsen och sa nej till varenda snygg jag såg :) Sen hämtade vi mina andra skor, klackarna så att jag kan ha det meeed :D

Sen åt vi maaaat och det va jättegott och jätteonyttigt, meee liiiike! :D HAHA! Sen gick vi runt lite mer, och i slutet av dagen hade jag även med mig benvärmare, smink, hårfärg och deo :) Så vi satte oss och drack kaffe som jag bjöd min mami på och väntade på bussen :) Jag vaaart suuupernöjd och det va asmys att umgås med mamma iigen :)


Någon helg ska jag och Mikaela även åka till lager 157 som jag tror att det heter, för då ska vi köpa halsdukar, mössor och vantar och sånt annat myyys :)! läääängtar, hösten blir mkt roligare med nya saker :)!





Yami&Mamma-dag ♥

Mamma och jag ska ha en mamma-dotter-dag idag. Det va länge sen, så idag ska vi åka till Eskilstuna och äta lite och shoppa grejor till oss, och deeet gillar viii!

Så nu ska jag ta och fixa mig, för vi åker runt 11. Skriver mer när jag kommer hem :* KYSS :D


Something special?

I fredags träffade jag J. Jag vill inte skriva upp allt här så jag tar det lite kortfattat; Vi möttes upp vid pressbyrån, ""som vanligt" haha. Sen drog vi iväg på stan och pratade, gick och käkade pommes, sen åkte vi hemåt. Då tittade på ngn film, typ.. Sen gick tiden fort och helt plötsligt va det dags för morgonkaffe haha :) En promenad på det och lite mat. Lite säga hejdå till varandra och sedan var det dags för ett riktigt hejdå. Det har varit tokmysigt och lätt värt det. Så jävla skönt med lite förändringar. Just livin the life (:



Vaaaalparna har kommit :D

Och frigga har ÄNTLIGEN fött sina söta valpar! Kan inte vänta med att få se dooom :D ! Mikaela hade smsat mig tiiidigt i morse och berättat det hade kommit 4 st :D 3 tjejer och 1 kille :) Så jag och mamma satte oss framför datorn och vi doooog! Guud vad jag vill ha en! :) Och sen fick jag ett till sms utav mikaela nu, tydligen blev det 3 st till! Hahahah hon hade tittat på andra avenyn sen gick hon för att kolla till valparna och då va det 7 valpar istället för 4 hahaha xD Sitter och garvar för mig själv när jag tänker på hur hennes min såg ut när hon såg det XD HAHA! Jag ska tvinga baba och mamma att köpa en till mig :) Jaaag vill ha en :D

Mikaela har skrivit om födseln på sin blogg, (även därifrån jag snodde bilden) här: http://mizkuz.blogg.se/



Lite uppdatering;

Jag har inte haft så mkt att skriva om faktiskt :) Så jag har heeelt enkelt skitit i det :)


Men det har varit skolan som vanligt, massa stress och plugg. Så jobbigt, men jag klarar mig igenom dagarna tack vare bästaste klasskompisarna :) Hade även ett matteprov, och det kändes som att jag satte den! Så nu går jag bara och väntar på att få resultatet, så jag vet om jag ska vara happy eller sadface.
Och kvällarna har jag spenderat med underbaraste bästa vän och som vanligt har vi rockat träbänkarna och dregglat framför tv:n. Lika aaaalways! Förstår inte varför ingen tv-snubbe låter oss ha vårat egna tv-program, vi har så mkt idéer och vi skulle va tungare än alla andra =) ♥



Skriiiiver mer snaaart :D

Hahhaha uuuoouff va jag är skoltrött.

Jag har inte ooorkat göra någonting än :) Sitter i ett grupprum tsm med Kim, NattaLoo, Lollo och Madde. Dom sitter och nöördar facebook och bdb och jag upptäckte en rolig grej som kan mäta saker. Vad den egentligen används till vet jag inte.

Vänster handled: 42
Höger handled: 45

Vänster knä: 85
Höger knä: 87

Huvud: 145
Midja: 220

Vänster boob: 124
Höger boob: 122

Knaaas, ska fråga vad det används till sen så jag vet om nåt är knas eller inte :D Kim säger att man kan kolla skosorlekar med den. Det låter ju inte vettigt alls?








i can tell u

Jag är hos mikaela nu, vi ska ut och prata. Som alltid? Hihi :)  Fiiiinns inget bätttre!


Och jag har inte haft ngn lust att blogga idag har haft fullt upp med mitt egna liv och skolan :D Och mitt egna liv består av ingenting, så det är väl egentligen svaret haha (;




Snart helg, lääängtar :) J.


:):):):):):):):):):)




Goooodmuurnin sunshines!

Fyfan vilken härlig dag känns det som. Slapp stressa i morse och hade vääärldens bästa drömmar, jag kommer inte ihåg dom men jag vaknade då och då och fyfan va happy jag var, haha :) Dom kanske dyker upp under dagen? I hope so :)


Nu sitter jag på spanska. Jag hatar det och tydligen ska jag ha prov på det. Knaaas, det ända jag kan säga är "Hola" ..

 

Men aaaanyway, nu ska jag fokusera lite :) Puss på dig.


Min dag:

Jag har stäääädat! som en tok :) Skurat, dammsugit och allt va det heter :) Så jävla stolt över mig själv!

Och jag är jättepirrig.. vilken dag som helst kommer valparna nuuuuuuu ;O FATTAR ni va söta dom kommer att vara? :) Jag lääängtar, ska tvinga baba köpa en dååå :)!


AAAAaannnnd now chillar jag bara. Ska snart smsa Mikaela, är så sugen på att ta en promenad. Konstigt när det gäller mig, men aah. What can i say, it's changes baby :)! Och bästa vän som hon är hoppas jag på att hon orkar frysa lite! (:




Oooooh va jag saknar sthlm :D! Hoppas verkligen att Mikaela kan på lovet, det kmr bli grymt! Och funderar på att dra upp dit i helgen också :) MEn när vi åker dit på lovet måste vi fan planera aaallt! Shoppingdagar, festdagar, träffa folk dagar, träffa släktdagar, tjocka oss framför filmdagar... Det är fan lång tid till nästa lov, så vi måste passa på :D

Fatta när Mikaela flyttar till SThlm. Jag kommer tvinga henne att bjuda hem mig varje kväll. Fyfan vilken härlig känsla den dagen vi sätter ner flyttkartongerna på golvet.




U make me better

Hoohoo! Drog ut på en promenad förut och snacka med Aylin :) Kan behövas sånt, både från hennes och min sida. Ibland. Haha.

Sen drog vi till affärn och köpte chips dipp och cooola :) Mysade med det hemma tsm med mamma. Sen vart jag tröööött så hoppade upp på mitt rum :)


Och nu sitter jag här, uppladdad med allt gott och halvtittar på Sandor Slash Ida. Mikaela smsa mig förut och skrev hur mkt hon hatade Idas kompisar, så jag var tvungen att titta på den haha :)

Justus håller mig sällskap med sms, aylin ränner ute och jag sitter och hoppas på att valparna ska komma någongång. Ensamt, yeeees!


Usch. Nee, jag måste fan börja ha kul. Det är nåt jag ska sysselsätta mig med nuu, skriva upp allt ;D




Och detta tycker Mikaela förklarar mig...

HAHAHAHAHAHA alltså vart fåååår hon allt ifrån? :D



Är jag inte duktig?

Mikaela och jag satt och skrev lite på msn. Om vadå, tänker ni? Om kärlek och killar, såååklart! Jag tycker att Mikaela borde bli en match maker, men sen kom vi på att det är nog bara till mig hon kan skaffa killar. Hon menar att min stil är så enkel, neger/blatte, har stil, och gangsters. Det är väl mest sådana jag spanar efter. Hon frågade vad för typ hennes stil är. Då svarade jag vit, har stil, och gansters. Vi är likadana, fast tvärtom.

Mikaelas kille måsta ha en bil, eller få en inom en kort period. Hon vet vad hon vill ha och nöjer sig inte med vad som helst. Han måste hänga med henne, hennes upp och nervända humör, man ska göra det här och det där. Hennes killar måste ha det väldigt jobbigt. Det ska alltid finnas action och spänning runt om dom hela tiden. Och Mikaela har sådan osynlig makt, att hon skulle kunna göra vilken kille som helst till gangster för hennes skull. Och hon vet hur man spelar svårflörtad, så killen kommer kriga för att få henne att få upp ögonen för honom.

(Allt det här har jag försökt rita dit i min bild, men jag suger verkligen på paint. Men aaanyway, jag är kung ändå!



Tell ur dude he got to go!


Så jävla sug.

åååååh keffaste vädret och det gör mig gaaalen! Sen har jag tråkigt också, det gör verkligen inte saken bättre.


Men aaanyway. Igår efter att jag bloggat så satte sig jag och Mikaela framför idol igen för att se vem som fick åka hem. Vi vart ganska nöjda med dom som fick vara kvar tror jag? :) Efter det tittade vi på SJUKASTE filmen! Dom vart höga på svampar, det va det enda vi fattade hahaha. Knasknas var det.

Sen skulle vi sooova. Hahahhah måste berätta det roligaste! Mikaelas kompis ringde mitt i natten. Och sen låtsades jag vara hon så snackade vi lite..
Sen han bah "Det är juu freeedag, varför festar ni inte?!"
Jag: Haha, aah jag vet inte.. Festa vart?
Han: Men jag vet inte. Festa baara, typ i skooogen!
Jag: Hhahahh, i skogen?
Han: Jaaaa.. Och du gillar ju public sex..

HAHAHAHA niii aaanar inte hur mkt jag börja garva och slänger mobilen till mikaela! Guuuud vad hon fick förklara sig sen haha ;) Och det va faktiskt ett missförstånd, så tro inget knas om Mikaela nu hahah :D


Men sen så somnade vi, hur vet jga inte men jag vaknade iaf upp vid tolv för att jag skulle åka buss hem som gick 12:40, vart en lååååång och ensam resa hem hahah x) Men vafan, lätt värt det :) Vi hade tokmys där borta. Och sen ringde Justus mig och höll mig sällskap hälften av tiden, sen dog min mobil så då vart jag ensam hoo =<

Men jag kom hem tillslut, trött, ensam och blöt (Y) Men det ordnade sig. Jag älskar mjukisar och stora hoodtröjor :)

@ Mikas mami place!

Nu sitter jag och Mikaela hemma hos hennes maaami :) länge sen jag var här, och vi har mysat totalt :) Först när vi kom framså slog mikaela på en skräckfilm, och jag kollade på den! Jag soooom aaaaaaldrig kollar på sånt hoohooo :) Men den var faktiskt, vad ska man säga.. Okej? :D Ser intemeningen med sådana filmer, blir bara rädd och går och psykar mig själv efteråt u know..

Men annnnyway, efter det så tog vi en promenad, sen vart det Idol :) Eddie hade inte åkt ut, så mikaela kunde kolla på det haha. Och niiii aaanar inte hur mkt hon började skutta runt och dansa när han kom vidare! :D HAHA! Men jag börjar ana att hon har fått en ny favorit.. Vad han heter har jag ingen aning om, något utländskt? ;D


Ikväll blir det väl fortsatt mys och skitsnack i hope (Y) Det är så vi gör det :) Jag älskar våra tjejkvällar. Vi skiter i hela jävla världen och det blir full fokus på det som händer runt omkring oss, och morgonen efter, så känns livet snäppet lättare :) ♥

Puss på er :)



                                             Oh, i don't know why he's stuck in my mind.


"Hotell-lektion"

Seeegt hahaha sitter gör ingenting juu :) Lollo sitter och dunkar sin fjortis musik och NattaLoo sin skrikmusik. Snart ska jag börja köra min hiphop, men dom har helt enkelt för mkt makt över mig och får sina flippnäniisi på moiii :D Så jag sitter och sjunger istället, det märks lite mindre men jag får endå min upmärksamhete jag behöver :)

 Oliver har upptäckt hur kul det är att kasta en magnet på någonting som är magnetisk, och eftersom jag är en sån jävla bra kompis joina jag honom och tyckte det va suuuuuperkul några gånger. Men han ger fan aldrig upp. HAHA! Och ska stå på längre och längre håll och ska försöka träffa, sen kommer jag och stiiiilar och sätter den på första försöket ;) Jag är så jävla kung, satte nästan ett häftstifft i hans finger också. Fyfan va jag blev rädd och skrek och nu mobbas alla istället.


Sen NattaLoo leker kung och visade mig vilka länder hon kunde i Afrika, så duuuktig så! Det är dom betygen hon kommer att gå ut med i skolan, MVG på Afrika. IG på Hotell. :)



Lolloo, NattaLoo n Betttttty.

Tjejorna medans vi väntade på bussen hem til Lollo. (tar typ 15 minuter att gå så fattar egentligen varför vi är såååå lata?)




Och här har ni Lollos fina lägenhet hon flyttat ensam till :) Eller en del av den, HAHA!
Förstår inte en sak, jag lyckas alltid sprida ut mig så mkt när jag kommer in i någon annans rum.. När jag gick där ifrån så låg det mjukisar, linne, tröjja, väska osv över hennes soffa och köksstol. Men hon tycker om mig, det måste va okej ;)







Hahaha ooouuuff

Alltså, idag kommer bli chillnäniii, klockan är redan halv tio och det ända jag har gjort är att dricka en kopp kaffe. Myyyyysigt!


Iiiiigår hadej ag och Mikaela myskväll framför nya programet Inlåst. Dom va knaas haha. Vi myste med thé och kaaakor ;) Sen vart det lite promenad också, och deep-taalk om typ allting. Mikaela kan verkligen hetta till ibland, but that's why we like her!



Och jag måste verkligen ha ny musik känner jag, va fett tråkigt på bussen imorse när jag kan alla och sjunger med uttantill i huvudet. Sååå måste fixa det sen när jag kommer hem aiight? :)



Och cedita va hos oss igår också. Så jävla söööt hund! Jag vill fan ha en egen =< Hon kom och gnällde och dunka på dörren hela natten för att hon märkte att jag vaknade ibland. STackarn va helt ensam i hallen ♥

Jag SKA förändra mig!

Jag kan verkligen inte bestämma mig. Vill färga håret igen, men vet inte om jag ska köra på svart eller brunt. Åååååååhhh




U call it something good.

Han är fin och så, på en ny nivå.
Hans stil är svår att slå, han är stilikon.
Och han har ett hjärta av guld, så det verkar va lugnt.


Bara för att jag myyyser :) ♥


Vara med mig,

Hahhaha omg vilken dag igår. Jag hatar verkligen Erika. Förstår inte att hon kan sova om nätterna, fittig stil, leker och feg. Men kvällen vart ändå chillnääni, jag och mikaela roade oss like ooold daaays!


Sen annars fick jag inte så mkt gjort, satt och läste maaassor med sidor i boken. Åt maaat fett gott och sen snacka jag i telefon sen så vaaa det dags att sova.


Ochhhhh idag är vi helt alone i klassrummet. Ska inte ha ngn lärare utan fått uppgifter bara. Så tänkte draaa och dricka kaaaffe hoho ;)


Hahhaha my säääxhi laaajdis!


RSS 2.0